عوارض و موارد مصرف کپسول راکوتان برای جوش
کپسول راکوتان
کپسول راکوتان ,کپسول راکوتان چیست,کپسول راکوتان عوارض,کپسول راکوتان قیمت,کپسول راکوتان ایرانی,کپسول راکوتان برای جوش,کپسول راکوتان,عکس کپسول راکوتان
توضیحاتی در مورد کپسول راکوتان
راکوتان یکی از دارویهایی است که در جوش و آکنه شدید استفاده می شود. جوش و آکنه نوعی بیماری التهابی مزمن غدد سباسه پوست است و با سبوره و ضایعاتی شبیه پوسته، تشکیل جوش های چرکی سرسیاه یا سر سفید ، و برجستگی های قرمزرنگ و یا ضایعاتی شبیه آبسه چرکی زیر پوستی و گاهی جوش زیر پوستی چرکی مشخص می شود. این حالـت معمـولاً درزمان بلوغ شروع میشود و در اواسط دهه سوم عمـر از بین می رود که البته امکان پایدارماندن آن تا سال ها بعد از بلوغ وجـود دارد و در بعضی مـوارد بـا تـشکیل اسکار نیز همراه میشـود ، لـذا توجـه بـه ایـن مـسئله اهمیت درمان آن را روشن می کنددر این مطلب از سایت جسارت در مورد عوارض و موارد مصرف کپسول راکوتان برای جوش صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.همراهان گرامی سایت جسارت ، مصرف و تعیین دوز دارو به عهده پزشک معالج شما می باشد و سایت جسارت هیچگونه مسئولیتی در خصوص مصرف خود سرانه داروها ندارد. حتماً قبل از استفاده از این دارو با پزشک معالج خود مشورت نمایید و از مصرف خودسرانه دارو به شدت بپرهیزید!
ترکیبات کپسول راکوتان
راکوتان به شکل کپسول های ژلاتینی خوراکی ۱۰ و ۲۰ میلی گرمی موجود است. و همچنین مواد زیر نیز در آن بکار رفته است: روغن سویا,موم زرد,روغن نباتی هیدروژنه, ژلاتین, گلیسرول, آب, سوربیتول, مانیتول, نشاسته ذرت فراوری|فراوردهشده, تیتانیوم دی اکسید و…
کاربرد کپسول راکوتان
معمولآ این دارو در جوش های نوع شدید(جوش های چرکی و بزرگ) و در مواردی تجویز میشود که داروهای معمول آکنه (مانند بنزوییل پروکساید) مؤثر واقع نشده اند.اما در موارد معمولی نیز قابل استفاده است.
منع مصرف کپسول راکوتان
* هنگام بارداری و یا شیردهی: زیرا باعث سقط جنین و یا عقب ماندگی نوزاد میشود و عوارض نامطلوبی روی طفل برجا میگزارد. * حساسیت نسبت به ویتامین آ رواکوتان و داروهای مشابه آن * مصرف همزمان با پادزیست (آنتی بیوتیک) ها بویژه تتراسیکلین * داشتن نارسایی کبدی ویا کلیوی * مبتلایان به چربی خون (گلیسرول و تری گلیسرید) بالا * وجود سطح بالای ویتامین آ در بدن * مصرف در کودکان و کهنسالان
میزان مصرف کپسول راکوتان
میزان مصرف دارو بستگی به نظر پزشک معالج شما دارد. کپسول ها باید بلافاصله بعد از غذا میل شود.در صورت فراموش کردن یک وعده،اگر وعده بعد نزدیکتر بود از وعدۀ بعدی آغاز کنید و هیچگاه دو کپسول را با فاصلۀ زمانی کوتاه نخورید.
- ۹۷/۱۰/۰۵